Jobba hos oss

Vår affärsidé är att sprida glassglädje och smakupplevelser till konsumenter. Idag är vi ett 90-tal glassentusiaster som alla har en sak gemensamt. Vi älskar glass!

Utannonserade tjänster och spontanansökan

Triumf Glass AB är ett familjeägt glassföretag i tredje generationen med affärsidén att sprida glassglädje och smakupplevelser till konsumenter. Företaget grundades 1946 och vi tillverkar ca 17,5 miljoner liter glass per år. Vi värdesätter kvalitet och svenska råvaror och använder svensk färsk grädde i vår produktion. Idag är vi ett 100 tal glassentusiaster inom produktionen och alla har en sak gemensamt, vi älskar glass!

Om ni är intresserad av någon av glasscaféerna tar ni direkt kontakt med dessa. Se vidare Triumf Glasscafés hemsida.

Just nu finns 1 ledig tjänst. Nedanstående formulär kan också användas för spontanansökan.

Produktions medarbetare till Triumf Glass AB i Partille – OBS ej glasscafé

Är du en pigg och glad person som vill jobba i ett härligt team och vill vara en viktig del i ett stort maskineri? Just nu söker Triumf Glass AB en till kompetent kollega till deras team i Partille och letar efter just dig som är intresserad av teknik och har tidigare erfarenhet av livsmedel. Är du en flexibel person som uppskattar nya och spännande utmaningar? Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!
Dina arbetsuppgifter:
På Triumf Glass kommer du att få jobba dagligen med att tillverka och förpacka glass i en livsmedelsindustri. Huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att variera utifrån behovet mellan att agera maskinoperatör, packare och kokare. I dina dagliga rutiner kommer det ingå kvalitetskontroller och städning samt dokumentation. Du kommer få vara med i den dagliga tillverkningen av den kända glassen. Du kommer få vara delaktig i en stor och spännande process.

Är du Triumf Glass ABs nya Produktions medarbetare?
Det här jobbet passar dig som framför allt är lösningsorienterad, strategisk och noggrann i de arbetsuppgifter du tar dig an. Du är en lagspelare som trivs bra med att samarbeta med andra och är flexibel i din arbetsroll och kan snabbt ställa om och ta dig an nya arbetsuppgifter. Har du god fysik och trivs att arbeta med både kropp och knopp då är du rätt person för detta arbete. Självklart är du en social och positiv person som är mån om att göra ett bra jobb.

Du har också:
• Fullständig gymnasieutbildning
• Gärna erfarenhet från livsmedelsbranschen eller jobbat i storkök tidigare.
• Datorvana
• Behärskar svenska i tal och skrift.

Meriterande:
• Om du har god kännedom av kvalitetssystemen BRC
• Om du har du truckkort
• Om du har en teknisk utbildning

Ansökningar skickas in via nedanstående formulär..

Utannonserade tjänster och spontanansökan

  • Max. file size: 5 MB.
  • Max. file size: 5 MB.