Jobba hos oss

Vår affärsidé är att sprida glassglädje och smakupplevelser till konsumenter. Idag är vi ett 90-tal glassentusiaster som alla har en sak gemensamt. Vi älskar glass!

Utannonserade tjänster och spontanansökan

Triumf Glass AB är ett familjeägt glassföretag i tredje generationen med affärsidén att sprida glassglädje och smakupplevelser till konsumenter. Företaget grundades 1946 och vi tillverkar ca 17,5 miljoner liter glass per år. Vi värdesätter kvalitet och svenska råvaror och använder svensk färsk grädde i vår produktion. Idag är vi ett 100 tal glassentusiaster inom produktionen och alla har en sak gemensamt, vi älskar glass!

Just nu finns två lediga tjänster. Nedanstående formulär kan också användas för spontanansökan.

Om ni är intresserad av någon av glasscaféerna tar ni direkt kontakt med dessa. Se vidare Triumf Glasscafés hemsida.

Innesäljare – Triumf Glass Sävedalen

Vill du vara med och sprida Glassglädje?!

Är du driven av att sälja per telefon och inte rädd för att kontakta kunder för att sälja marknadens roligaste produkt – Glass? Vill du vara spindeln i nätet mellan sälj, order, logistik och ekonomi, då ska du söka tjänsten som innesäljare på Triumf Glass AB i Sävedalen.

I rollen som innesäljare kommer du att avlasta våra säljare för att jobba proaktivt och se till att alla beställningar ligger inne inför kommande högsäsong. Du jobbar med hög service mot våra kunder och säkerställer att de är redo inför glassäsongen. När högsäsongen sätter i gång avlastar du orderavdelningen och följer upp logistikkedjan. Du får en helhetsbild från orderläggning till uppföljning och får jobba som spindeln i nätet mellan olika avdelningar. Du får stort ansvar och uppmuntras i att hitta effektiviseringar för att få driv i försäljningsprocessen.

Vi söker dig som tidigare arbetat med telefonförsäljning samt har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. För att trivas på Triumf Glass bör du trivas att arbeta i ett högt tempo som kräver att du är strukturerad och handlingskraftig. Du ska kunna arbeta självständigt och hitta lösningar. Du bör vara social och förtroendeingivande för att framgångsrikt kunna bygga, bevara och utveckla relationer med både befintliga och nya kunder. Du bör även vara positiv och glad, effektiv och flexibel, prestigelös med hög servicenivå. Du ska även vara vad vid att arbeta i affärssystem obehindrat, erfarenheter av M3 är meriterande.

Låter detta som något som skulle passa dig, skicka in din ansökan idag, tanken är att tjänsten startar under januari/februari månad 2023. Sista ansökningsdag är 15:e december, men vi rekryterar löpande så tjänsten kan tillsättas omgående.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning med tillträde i januari/februari 2023. Vid ytterligare frågor om tjänsten besvaras dessa av Henrik Swennergren, ekonomichef, Sävedalen, henrik.swennergren@triumfglass.se.

Sök tjänsten via LinkedIn, mail till Henrik eller via Triumf Glass webbplats triumfglass.se, välj där tjänsten ”Innesäljare Sävedalen”. Glöm inte bifoga CV och personligt brev om tjänsten söks via mail.

Säljande distributör Stockholm

I rollen som säljande distributör mot servicehandeln ansvarar du för att tillsammans med kunderna utveckla och optimera en lönsam glassförsäljning ur butik. Rollen innefattar förvaltning av befintliga kunder samt bearbetning av nya kunder för Triumf Glass depå i södra Stockholm.

Du kommer att ansvara för lastning av glassbilen samt leveranser och uppfyllnad av Triumf Glass frysboxar på samtliga kunder på ditt område i södra Stockholm.

Som anställd på Triumf Glass ger vi dig möjlighet att utvecklas i din säljande roll och ta ett stort ansvar. Vi uppmanar till nya idéer och förslag som främjar utveckling.

Distriktet innefattar; Södra Stockholm med utgångspunkt ifrån Årsta.

Din profil:
Som person är du driven, positiv och glad. Du är även effektiv, flexibel och har en hög kundservicenivå. Vi värdesätter ödmjukhet och ett prestigelöst förhållningssätt.

Triumf Glass erbjuder dig en spännande roll i ett mycket expansivt företag där du blir en nyckelspelare i bolagets utveckling i södra Stockholm. Är detta en utmaning som skulle kunna passa dig? Skicka in din ansökan till oss idag.

Vi söker dig med följande egenskaper:
·Tidigare erfarenhet av försäljning och/eller distribution är meriterande.
·En lagspelare med ett stort engagemang för försäljning och att skapa nya affärer.
·Strukturerad, självständig och lagspelare samt lösnings- och resultatorienterad

Vi erbjuder dig:

·Portfölj av välkända och starka varumärken.
·Konkurrenskraftig kompensation i form av lön, friskvårdsbidrag mm

• Krav: B-körkort
• Omfattning: Heltid Måndag-Fredag, med start i februari.
• Plats: Södra Stockholm med omnejd

Rekryteringen sker löpande och vi önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Vid ytterligare frågor eller ansökan kring tjänsten kontakta:
Roy Eliasson
Roy.eliasson@triumfglass.se
073-0776925

Utannonserade tjänster och spontanansökan

  • Max. file size: 5 MB.
  • Max. file size: 5 MB.