Jobba hos oss

Vår affärsidé är att sprida glassglädje och smakupplevelser till konsumenter. Idag är vi ett 90-tal glassentusiaster som alla har en sak gemensamt. Vi älskar glass!

Utannonserade tjänster och spontanansökan

KAM – Dagligvaruhandeln

Är du den vi söker?
Vi söker en engagerad KAM med bakgrund inom dagligvaruhandeln. Är du redo för en ny utmaning? Vi har en fantastisk situation som underdog på den svenska glassmarknaden som bara kan ta nya marknadsandelar.

Om Tjänsten
Som KAM på Triumf Glass tar du ett stort ansvar, du är en viktig del i vår säljorganisation.
Du får en nyckelroll i ett aktivt familjeföretag där du blir länken mellan våra största kunder och övrig verksamhet. Ett mycket spännande jobb där du får huvudansvar för några av våra största kunder som ICA, Coop & Bergendahls.

Som anställd på Triumf Glass ger vi dig möjlighet att utvecklas och ta ett stort ansvar. Vi är en platt organisation som uppskattar nya idéer och har en filosofi att alltid bli bättre på det vi gör. Vi är ingen storbolagskoncern utan ett familjeföretag där vi är vana vid snabba beslut och stor handlingskraft.

Ditt huvudansvar & arbetsuppgifter
• Självständigt kunna driva säljarbetet med hjälp av kollegor med mångårig erfarenhet bakom dig.
• Internt kunna förmedla och prognostisera dina aktiviteter & kampanjer.
• Arbete nära ledningen hos våra stora nyckelkunder och att agera som en affärsutvecklande och långsiktig partner.
• Du har ett fåtal kunder där det gäller att jobba djupt i respektive organisation med flera kontaktpersoner och aktiviteter.
• Du mäts på din utveckling av befintliga kunder i form av omsättning, lönsamhet och bruttovinst per kund.
• Du har budget & resultatansvar för dina kunder.

Vi söker dig med följande egenskaper,
• Du har en gedigen erfarenhet från nyckelpositioner inom Dagligvaruhandeln.
• Du har minst 5-7 års erfarenhet som KAM inom livsmedelsbranschen.
• Hög social kompetens och ett sinne för att skapa affärer.
• Du har en vana att hantera tuffa säljdiskussioner gällande pris & avtal.
• Duktig på att planera sin tid.
• Strävar efter att ständigt utvecklas och inte vara nöjd.
• Självständig och strukturerad.

Din profil
Som person är du driven, positiv och glad. Du är även effektiv, flexibel och har ett prestigelöst förhållningssätt. Du är van att ha många bollar i luften och gillar utmaningar. Triumf Glass erbjuder dig en spännande roll i ett mycket expansivt företag där du blir en nyckelspelare i bolagets utveckling. Är detta en utmaning som skulle kunna passa dig? Skicka in din ansökan till oss idag.

Om företaget
Triumf Glass AB är ett familjeägt glassföretag i tredje generationen med affärsidén att sprida glassglädje och smakupplevelser till konsumenter. Företaget grundades 1946 och vi tillverkar 17 miljoner liter glass per år. Vi värdesätter kvalitet och svenska råvaror och använder svensk färsk grädde i vår produktion. Idag är vi ett 100-tal glassentusiaster inom företaget som alla har en sak gemensamt. Vi älskar glass!

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde efter sommaren på vårt huvudkontor i Sävedalen. Har du frågor ta gärna kontakt med Felix Müntzing, Försäljning & Marknadschef.
felix.muntzing@triumfglass.se eller ring 0734-434310.

För de som är intresserade av tjänsten KAM-Dagligvaruhandeln kan skicka in ansökan med CV och Personligt brev via formulär nedan. Sista ansökningsdag är 22 maj.

Utannonserade tjänster och spontanansökan