Triumf Glass expanderar i Stockholm

Triumf Glass AB är ett familjeägt glassföretag i tredje generationen med affärsidén att sprida glassglädje och smakupplevelser till konsumenter. Företaget grundades 1946 och vi tillverkar c:a 16 miljoner liter glass per år. Vi värdesätter kvalitet och svenska råvaror och använder Svensk färsk grädde i vår produktion. Idag är vi ett 80-tal glassentusiaster inom företaget som alla har en sak gemensamt. Vi älskar glass! Vi är kvalitetscertifierade enligt BRC (British Retail Consortium) och miljöcertifierat ISO 14001. Vi samarbetar med både Mars Nordics och Nestlé, vidare så har vi ett etablerat samarbete med de stora svenska livsmedelskedjorna. För mer information om företaget se www.triumfglass.se.

 

Triumf Glass expanderar i Stockholm

Vi söker nu högpresterande säljare till Dagligvaruhandeln i Stockholm!
Distrikten omfattar norra delen av stor-Stockholm och centrala Stockholm.  Huvuduppgiften är att sälja in Triumf Glass, stärka vårt varumärke och driva vår försäljning framåt, utifrån en given budget. Vidare skall du säkerställa centrala avtal samt lokala och centrala kampanjer. Lämplig bostadsort är norra delarna av stor-Stockholm och man utgår från bostaden.

 

Vi söker drivna, ambitiösa och målinriktade personer med bakgrund inom DVH.

 

Du har kunskap om butiksekonomi och har förmågan att arbeta självständigt. IT-kunskaper i Office och B-körkort är ett krav.

 

Vill du vara med på vår spännande resa?

Ansök om tjänsten genom att skicka din CV och ditt personliga brev till konsumentkontakt@triumfglass.se, eller sök via vår hemsida http://www.triumfglass.se/kontakta-oss/jobba-har/.

 

Sista ansökningsdag är 2017-03-06.

 

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Ågren på Triumf Glass, kontaktuppgifter hittar du på hemsidan under kontakta oss, säljkåren DVH.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Utannonserade tjänster och spontanansökan

 

Är du intresserad av att jobba på Triumf Glass?  Här kan skicka in din intresseanmälan och CV enligt nedan.
Denna sida använder cookies (läs mer). Du accepterar detta genom att fortsätta använda webbplatsen. Stäng rutan / acceptera.