Rabarberbärpaj

Rabarberbärpaj

med vaniljglass

Ingredienser:
150 g smält smör
1 dl strösocker
3 dl vetemjöl
1/2 tsk bakpulver

Fyllning:
6 st rabarberstjälkar
2 dl hallon
3 msk socker

Garnering:

0,5 liter Triumf Glass Gräddglass Gammaldags Vanilj
Krossade hasselnötter

Smält smöret och tillsätt resterande ingredienser.
Tryck ut degen i formarna och grädda i 200 grader i 10 min.
Skala och koka rabarbern tillsammans med hallonen i 3 min.
Fyll pajskalen och grädda i ytterligare 10 min.

Avsluta med att lägga på en kula Triumf Glass Gräddglass Gammaldags Vanilj och strö sedan över krossade hasselnötter.

Denna sida använder cookies (läs mer). Du accepterar detta genom att fortsätta använda webbplatsen. Stäng rutan / acceptera.