Våra varumärken

Den största delen av alla de artiklar som vi producerar, säljer och marknadsför under varumärket Triumf Glass tillverkas i Sävedalen utanför Göteborg. Vårt varumärke Triumf Glass och vår logotyp har funnits med genom många år och förändrats över tid, vissa år mer radikalt, andra år mer försiktigt. I vår logo har vi valt att arbeta med "sunset-färgerna". Vi menar att konsumenterna förknippar färspelet med något positivt. För många är glass det självklara valet i värme, sommar och sol.

 

 

 

Vår egen produktutveckling ger er som kunder många fördelar. Du får tillgång till ett brett sortiment av egenutvecklade produkter med hög kvalité och många nyheter. Bland Triumf Glass egenutvecklade varumärken märks Gammaldags Gräddglass, Kalas, Storstrut och nu senast Triumf Glass 1/2-litersserie.

 

Triumf Glass har sedan många år samarbetspartners på den svenska marknaden där vi ansvarar för försäljningen av glass från t.ex Nestlé, Mövenpick, Fazer och Mars. Vi har också de senaste åren utvecklat en rad varumärkessamarbeten med t.ex Walt Disney, Hello Kitty och Smurfarna.

 

Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi överraska och lansera spännande och goda glassnyheter varje år!

 

 

 

Denna sida använder cookies (läs mer). Du accepterar detta genom att fortsätta använda webbplatsen. Stäng rutan / acceptera.