Utannonserade tjänster och spontanansökan

Triumf Glass AB är ett familjeägt glassföretag i tredje generationen med affärsidén att sprida glassglädje och smakupplevelser till konsumenter.  Företaget grundades 1946 och vi tillverkar c:a 16 miljoner liter glass per år. Vi värdesätter kvalitet och svenska råvaror och använder Svensk färsk grädde i vår produktion. Idag är vi ett 90-tal glassentusiaster inom företaget som alla har en sak gemensamt. Vi älskar glass!

 

Dagligvaruhandelssäljare Stor-Göteborg

 

Arbetsuppgifter
Vi tänker ta ett ännu större grepp om vår hemmamarknad och söker en person som vill vara med och utveckla försäljningen i regionen. Distriktet omfattar delar av Göteborg samt västra Sverige. Med hjälp av våra starka varumärken tar du nya marknadsandelar och säkerställer centrala avtal samt lokala och centrala kampanjer.

 

Din profil
Du är idag en duktig välrenommerad säljare inom DVH och är van att arbeta med grossistleveranser. Om du även har erfarenhet från servicehandeln ser vi det som en fördel. Det är självfallet en styrka om du har arbetat med frysta varor. Som person är du en utpräglad doer och är inte rädd att ta i. Glad, positiv och prestigelös är andra egenskaper vi uppskattar,

Vi erbjuder dig marknadsmässiga villkor och alla relevanta säljhjälpmedel inklusive tjänstebil.

 

Kontakt
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Per Asplund på Säljpoolen, 031 - 704 51 92.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 


Denna sida använder cookies (läs mer). Du accepterar detta genom att fortsätta använda webbplatsen. Stäng rutan / acceptera.