Utannonserade tjänster och spontanansökan

Triumf Glass AB är ett familjeägt glassföretag i tredje generationen med affärsidén att sprida glassglädje och smakupplevelser till konsumenter.  Företaget grundades 1946 och vi tillverkar c:a 16 miljoner liter glass per år. Vi värdesätter kvalitet och svenska råvaror och använder Svensk färsk grädde i vår produktion. Idag är vi ett 90-tal glassentusiaster inom företaget som alla har en sak gemensamt. Vi älskar glass!

 

Dagligvaruhandelssäljare Stor-Göteborg

 

Arbetsuppgifter
Vi tänker ta ett ännu större grepp om vår hemmamarknad och söker en person som vill vara med och utveckla försäljningen i regionen. Distriktet omfattar delar av Göteborg samt västra Sverige. Med hjälp av våra starka varumärken tar du nya marknadsandelar och säkerställer centrala avtal samt lokala och centrala kampanjer.

 

Din profil
Du är idag en duktig välrenommerad säljare inom DVH och är van att arbeta med grossistleveranser. Om du även har erfarenhet från servicehandeln ser vi det som en fördel. Det är självfallet en styrka om du har arbetat med frysta varor. Som person är du en utpräglad doer och är inte rädd att ta i. Glad, positiv och prestigelös är andra egenskaper vi uppskattar,

Vi erbjuder dig marknadsmässiga villkor och alla relevanta säljhjälpmedel inklusive tjänstebil.

 

Kontakt
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Per Asplund på Säljpoolen, 031 - 704 51 92.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Event, PR & Social Media Manager på Triumf Glass

 

Är du den vi söker? 
Är du en energisk multi-tasker som älskar kommunikation och har en passion för glass? Vi söker nu efter en ny stjärna till vårt marknadsteam som ska ansvara över Triumf Glass Events, digitala kommunikationskanaler och PR.  Vi erbjuder en härlig stämning, spännande utmaningar och stora möjligheter att vara med och påverka Triumf Glass kommunikation framåt. Den vi söker gillar ett högt tempo, att föra kunddialoger såväl online som offline samt hitta på nya kreativa kommunikationssätt och marknadsföringsvägar.

Arbetsbeskrivning 
Som Event, PR & Social Manager på Triumf Glass arbetar du med det övergripande målet att lyfta fram Triumf Glass varumärken, smakupplevelser och glasshistoria på den svenska marknaden. Likaså stärka vår digitala närvaro, varumärkesigenkänning och positiva associationer till varumärket. Detta inkluderar allt från att bygga våra digitala medieplattformar till försäljningsdrivande aktiviteter i butik och på events runtom i Sverige. Arbetet inkluderar också att agera länk mellan konsumenter och Triumf Glass marknadsavdelning liksom bygga relationer med mediehus, samarbetsföretag och ambassadörer. 

Din profil 
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från arbete med försäljningsdrivande marknadsföring och kommunikation i digitala medier, såväl strategiskt som praktiskt. Relationer inom PR/media är ett plus. Som person är du mycket social, energisk och kreativ. Vidare gillar du att ta dig an nya utmaningar, är prestigelös och en effektiv doer. 
 

Övrigt 
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast efter överenskommelse på vårt huvudkontor i Sävedalen. Har du frågor ta gärna kontakt med marknadschef, Felix Müntzing. Felix.muntzing@triumfglass.se

 

 


Denna sida använder cookies (läs mer). Du accepterar detta genom att fortsätta använda webbplatsen. Stäng rutan / acceptera.