Utannonserade tjänster och spontanansökan

Triumf Glass söker grafisk formgivare

 

Är du den vi söker? 
Är du en grafisk formgivare med passion för glass och starka varumärken? Vi erbjuder en härlig stämning, spännande utmaningar och stora möjligheter att bidra. Vi söker en grafisk formgivare som brinner för kreativ och lekfull design, och som samtidigt förstår och kan arbeta med strategisk design. Du har också en konceptuell förmåga. Du är van att ha många bollar i luften samtidigt och som formgivare ansvarar du för att produktionstiderna hålls enligt tidplan. Arbetet görs i nära samarbete med marknadschef och projektledning. Du kommer att få jobba med välkända varumärken som Snickers, Smarties, Dumle, Triumf Glass mfl. Tjänsten är placerad i Sävedalen, Göteborg.

 

Arbetsbeskrivning 
Som grafisk formgivare på Triumf Glass arbetar du med allt från idé och formgivning till produktion, oavsett kommunikationskanal. Det kan vara allt från material till sociala medier, grafisk design för hemsida, butiksmaterial, förpackningsdesign och annonser för print. Du arbetar nära ihop med dina kollegor på marknadsavdelningen, men även med andra avdelningar på företaget. 

Din profil 
Du har minst 2 års erfarenhet av att arbeta som grafisk formgivare och har praktiskt erfarenhet av produktion för både print och digitala kanaler. Vi ser att du har en utbildning inom grafisk formgivning och produktion. Du är mycket formsäker, tar egna initiativ och är van att arbeta med både idé och produktion. Du arbetar obehindrat i program som Photoshop, Indesign och Illustrator, Premier Pro.

Som person är du nyfiken, positiv och kreativ. Du är effektiv, flexibel och har ett prestigelöst förhållningssätt. Triumf Glass erbjuder dig ett spännande uppdrag i ett mycket expansivt företag där du blir en nyckelspelare i bolagets marknadsutveckling.  Du trivs med och har lätt för att samarbeta med både kollegor och samarbetspartners.

Om företaget 
Triumf Glass AB är ett familjeägt glassföretag i tredje generationen med affärsidén att sprida glassglädje och smakupplevelser till konsumenter.  Företaget grundades 1946 och vi tillverkar c:a 16 miljoner liter glass per år. Vi värdesätter kvalitet och svenska råvaror och använder Svensk färsk grädde i vår produktion. Idag är vi ett 90-tal glassentusiaster inom företaget som alla har en sak gemensamt. Vi älskar glass!

 

 

Övrigt 
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast efter överenskommelse på vårt huvudkontor i Sävedalen. Har du frågor ta gärna kontakt med marknadschef, Felix Müntzing. Felix.muntzing@triumfglass.se

 

 

Är du intresserad av att jobba hos oss?  

Här kan skicka in din intresseanmälan och CV enligt nedan.


Denna sida använder cookies (läs mer). Du accepterar detta genom att fortsätta använda webbplatsen. Stäng rutan / acceptera.