Vår bok “Bortom isbjörnens rike”

15 May 2019

Den 22 oktober kommer vår bok “Bortom isbjörnens rike”. Det är en storslagen fotobok om vårt liv på isen. Bilderna tar oss med på en makalös visuell resa genom Arktis sedd genom isbjörnens ögon. Det är ett vittnesbörd från våra nordligaste trakter som ger en unik inblick i isbjörnens liv och den istäckta värld som är dess hem.

 

Den 22 oktober kommer vår bok “Bortom isbjörnens rike”!

 

Bortom Isbjörnens Rike

Det är en storslagen fotobok om vårt liv på isen. Bilderna tar oss med på en makalös visuell resa genom Arktis sedd genom isbjörnens ögon. Det är ett vittnesbörd från våra nordligaste trakter som ger en unik inblick i isbjörnens liv och den istäckta värld som är dess hem.

Vi färdas bland berg, vackra fjordar och enorma glaciärer, över till synes oändlig packis i Norra ishavet och kommer nära det oerhörda djurliv som kämpar för sin överlevnad i den mest extrema men samtidigt vackraste miljön på jorden.

Arktis och isbjörnen står på klimatets frontlinje. Vår planets framtid är intimt förbunden med den här regionens tillstånd eftersom det som sker i Arktis påverkar oss alla.

Berättelsen om isbjörnen handlar om oss alla. Varje gnutta is, varje droppe vatten, varje levande varelse på den här planeten är sammankopplade. Allt hänger ihop.

“Bortom isbjörnens rike” kan redan nu förbeställas här.

Text: Fredrik Granath. Foto: Melissa Schäfer