Om Triumf Glass

Arne Müntzings dröm om att bli egen företagare förverkligades 1946. Han startade då Triumf Glass i en lokal på Allmänna Vägen, i centrala Göteborg, där vi fortfarande har ett försäljningställe. Mer om Triumf Glass 70-åriga historia kan du läsa om på "En glassig historia".

 

Glassglädje och smakupplevelser

Triumf Glass affärsidé är att sprida glassglädje och smakupplevelser till konsumenter. I snart 70 år har vi varit en riktig svensk glassfabrik och vår vision är "En glass för alla".

 

Hållbar utveckling är viktig!

För Triumf Glass är hållbarhetsperspektivet centralt för utvecklingen och många projekt pågår. Triumf Glass som familjeföretag är tänkt att gå i generationer.

På Triumf Glass köper vi råvarorna i första hand från olika leverantörer i Sverige. De råvaror som ingår i våra egenutvecklade produkter är noga utvalda för att ge en fantastisk smakupplevelse. I vår gräddglass använder vi en hög andel färsk grädde som kommer från 1400 kor på Skaraslätten.

 

 

 

Produktion

Årligen tillverkar vi 17,5 miljoner liter glass vid en modern produktionsanläggning, som även är BRC-certifierad (British Retail Consortium). Triumf Glass produktionsanläggning uppfyller även kraven för HACCP, som beskriver hur man systematiskt kartlägger, bedömer och kontrollerar faror i livsmedelsproduktionen med syfte att livsmedel ska vara säkra för konsumenten. Inom Triumf Glass arbetar vi också med Green Lean, som har skapat möjligheter för oss att satsa på hållbar verksamhetsutveckling.

 

 

Starka varumärken

Vårt mål är att alltid erbjuda det mest innovativa och största utbudet av glass och flera gånger om året släpper vi nya glassar. Utöver klassisk gräddglass finns även serier med laktosfri glass och ekologisk glass. Bland egenutvecklade varumärken märks Gammaldags Gräddglass, Kalas, Ananas Split, Storstrut och hela vår kulglass-serie Triumf Glass. 

Vi har även ett samarbete med varumärken som t.ex. Mars Icecream, Nestlé och Mövenpick. En del av alla glassar vi har tillverkat genom åren kan ni se i det lilla bildspel där vi presenterar våra styckskartor från 1973 och framåt.

 

 

 

 

Denna sida använder cookies (läs mer). Du accepterar detta genom att fortsätta använda webbplatsen. Stäng rutan / acceptera.